Centralt, Trosa

Allégatan 20

Besiktigad
  • 4 rum
  • 124 kvm
  • Villa
Utgångspris 5 995 000 kr

Trevlig enplansvilla med garage centralt i Trosa

Välkommen till en fin möjlighet att bli ägare till en rymlig och ljus enplansvilla belägen på eftertraktade Allégatan. Där lugn och ro möter stadens puls.

Den charmiga villan på Allégatan 20 utgör den perfekta ramen för ett harmoniskt vardagsliv, med sin närhet till allt du kan önska. Bara en kort promenad från din dörr finner du båthamnen, där du lätt tar dig vidare ut i Trosas vackra skärgård, eller äter gott på någon av de pittoreska restauranger som finns här. Din vardag förenklas av närheten till butiker och promenadstråk som inbjuder till härliga stunder i det fria. Sommaren är extra magisk med dess myller av events, restauranger och caféer.

På väldisponerade 124 kvadratmeter får du en praktisk groventré och en tvättstuga som leder vidare till ett kök där smakfullhet och funktionalitet går hand i hand. Intill köket öppnar sig ett mat- och vardagsrum i en ljus och luftig planlösning, komplett med en värmande kamin för mysiga kvällar. Här erbjuds du också tre väl tilltagna sovrum och två eleganta helkaklade badrum med badkar respektive dusch. Utanför väntar en rymlig trädgård med stort garage och förråd, vilket gör detta till en perfekt plats för både vardagens bestyr och livets stora ögonblick.

Allégatan 20 är ett boende där varje utrymme är tänkt för att skapa minnesvärda stunder, allt beläget på en fredfull gata mitt i centrala Trosa.
Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Trosa

Allégatan 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.