Trosa

Styrmansgatan 9

Såld
  • 5 rum
  • 147 kvm
  • Villa

Rymlig och snygg familjevilla i två plan

Kvadratsmart och charmig två-plansvilla i populärt område. 3 sovrum med extra gästsovrum på tomten. Moderna och snygga tillval. Närhet till både natur, skolor och affärer. Mysig och insynsskyddad trädgård med spabad.

Letar du efter en rymlig och trivsam tvåplanvilla? Då har du kommit rätt. Styrmansgatan 9 i Trosa är perfekt för dig som söker det bästa av både modern stil och funktionella kvadratmetrar.
Med sina snygga färger och fräscha interiörer känner du dig direkt som hemma. Här är allt klart för dig att flytta in. 3 sovrum och allrum på ovanvåningen och de sociala ytorna på första plan, där kök och vardagsrum möts i en ljus och rymlig planlösning.

På framsidan har du en trevlig insynsskyddad altan med plats för sittgrupp. Här njuter du av de blommande träden på vårkanten och att ha direktkontakt med köket. Luncher och middagar avnjutes enkelt i skydd av växter och staket.
På baksidan finner du en avskild och mysig uteplats. Med spabad och bord under tak. Ett extra gästrum och förråd ger dig ytterligare kvadratmeter för en smidig och trevlig vardag.

Beläget i ett underbart läge i ett idylliskt familjärt område, har du förmånen att vara granne med vackra Tomtaklintskogen, som bjuder in till härliga promenader och avkoppling. Dessutom har du bekvämt avstånd till kommunikationer, förskolor och skolor, vilket underlättar vardagen för hela familjen.
Styrmansgatan 9 är en fin kombination av bekvämlighet och livskvalité. Ett hem att skapa minnen i.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna