Träslövsläge, Träslövsläge

Musselvägen 17

Såld
  • 7 rum
  • 173 + 94 kvm
  • Villa

Enplansvilla på hörntomt med havsnära läge i Läjet!

Välkommen till denna fina villa med uthyrningsmöjligheter på Musselvägen 17! Här bor du i ett av de attraktiva, havsnära områden som Träslövsläge har att erbjuda och det mesta finns inom gång- och cykelavstånd, såsom förskola, skola, matbutik och härlig natur!

Unikt tillfälle att förvärva en villa i Träslövsläge som dels har ett perfekt läge när havet och som även erbjuder uthyrningsmöjligheter för ett ekonomiskt fördelaktigt boende. Villan är placerad på en rymlig hörntomt i ett av de mest attraktiva områden i detta populära och pittoreska fiskeläge vilket bland ortsborna mer är känt som "Läjet". Perfekt boende för barnfamiljer med lekplats i området och gångavstånd till både förskola och skola. Träslövsläge har också de flesta bekvämligheter du kan behöva, här finns matbutik, sportanläggningar, restauranger, vårdcentral och goda kommunikationer med buss till Varbergs centrum. Fantastisk natur med både sandstränder och klippor för härliga bad, skogspartier med löpspår samt det fina naturreservatet som är ett populärt promenadstråk. Under sommarmånaderna söker sig många turister hit och efterfrågan på boende är då stort. Många av besökarna är surf- och vattensportintresserade då Träslövsläge precis som Apelviken är känt för sina fina stränder och vikar som lämpar sig väl för olika typer av vattensportsaktiviteter.

Villan är genomgående renoverad och är disponerad på ett plan med källare samt en vidbyggd lägenhet på ca 50 kvm som idag hyrs ut med intäkter på 10 500 kr per månad. Det finns även en uthyrningsdel i källaren som består av kök, wc/dusch samt gillestuga/sovrum. Lämplig exempelvis för uthyrning veckovis under sommaren till turister eller månadsvis till studenter. Bostaden i villan har tre sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett, hall samt ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en nyanlagd rymlig träaltan i härligt sydvästläge.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna