Sjöängen, Trångsund

Lingonbackarna 77

Såld
  • 9 rum
  • 270 kvm
  • Villa

Stor och unik fastighet med med optimalt läge

Välkommen till denna fantastiska villa på 270 kvm. Här finns oändliga möjligheter för den stora familjen, generationsboendet eller egen-företagaren.
En gedigen villa med genomgående fina ytskikt, golvvärme i båda planen, stora härliga sällskapsrum, 7 sovrum, fina kaklade badrum samt två fullt utrustade kök.
Stora fönsterpartier och burspråk ger fint naturligt ljusinsläpp.
Här finns två entréer, två kök samt 3 badrum vilket gör det enkelt att dela upphuset för uthyrning eller generationsboende.

-9 rum och 3 badrum
-Bergvärme med vattenburen golvvärme i båda planen.
-Garage och Fiber
-Nymålad fasad 2022

På entréplan finns fullt utrustat kök, stort vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum och tvättstuga.
Övre plan nås via en stor pampig hall i entréplanet med egen ingång, här nås även tvättstugan. På övre planet möts vi av en underbar rymd med vardagsrum och modernt påkostat kök i öppen planlösning och öppet i nock.
4 sovrum och två helkaklade badrum varav ena från 2008.
Här finns utgång till balkong med högt soligt läge.

Fiber samt påkostad integrerad Sonos inne och ute.

Huset är beläget i attraktiva Sjöängen och ligger på en fin plan tomt i bästa solläge. En lättskött men grönskande trädgårdstomt med stor altan och spabad.
Bra med förvaringsutrymmen i huset samt i förråd och garage. Plats för flera bilar på garageuppfarten.

Bra läge på återvändsgata endast några minuters promenad från sjön Drevviken med sandstrand, brygga, utegym, volleybollplan och grillplats.
I närområdet finns förskola och det tar ca 10 minuter att gå till buss alternativt ca 20 minuter till pendeltåg, skola och centrum.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna