Torshälla, Torshälla

Hästhovsgatan 7

REDO™
  • 5 rum
  • 96 kvm
  • Villa
2 495 000 kr

Villa om med perfekt planerade kvadratmeter som vetter mot allmänning

Öppet och yteffektivt enplanshus om fem rum och kök som står på en lummig, barnvänlig tomt och vetter mot allmänning.

På Hästhovsgatan 7 hittar ni detta ljusa hus som rymmer 96 + 97 kvadratmeter fördelade på ett plan med källare. Belägen på lugn återvändsgata i Hagaområdet. Här har du chansen att flytta in i ett öppet hem vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. Vidbyggt garage. Pålat hus.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och trevliga hallen med goda avhängningsmöjligheter och avsats med halvtrappa upp till entréplan och halvtrappa ner till källarplan. Vidare finns ett socialt, stort och lite äldre kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, fönster mot tomten och gott om plats för matbord och stolar. Huset har två till tre sovrum, två badrum, bastu och ett socialt och rymligt vardagsrum samt matrum i fil, med fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier och härliga umgängesytor. Det ena badrummet är funktionellt och äldre med toalett, dubbelhandfat, badkar och två badrumsskåp. Det andra är lite mindre och praktiskt med dusch. Vidare erbjuder huset ett generöst allrum med eldstad i källarplan. Därtill bra förrådsytor och tvättstuga.

Även utvändigt finns mycket att tycka om ? bland annat den stora, takbeklädda och underbara uteplatsen med trädäck och plats för matbord och stolar. Vidare är husets tomt lummig, barnvänlig och vetter mot allmänning. Här finns fruktträd och bra gräsytor. Många soltimmar kan här avnjutas!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torshälla, Torshälla

Hästhovsgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.