Torshälla, Torshälla

Thermaeniusgatan 6

Såld
  • 5 rum
  • 103 kvm
  • Villa

Fint parhus med inglasat uterum i bästa söderläge

Trevligt 1,5-plansparhus med källare, beläget på friköpt tomt om 438 kvm. Parhus om 103 +58 kvm fördelat på fem rum och kök, varav 3-4 sovrum. Fjärrvärme samt fiber indraget. Många renoveringar utförda på senare år såsom tak från 2010. Bra kommunikationer och närhet till Torshälla centrum, skola mm

Trevligt 1,5-plansparhus med källare, beläget på friköpt tomt om 438 kvm. Parhus om 103 +58 kvm fördelat på fem rum och kök, varav 3-4 sovrum. Trivsam planlösning med sällskapsutrymmen på entréplan. Rymligt vardagsrum i fil med matrum som i dagsläget nyttjas som kontor. Utgång till inglasat uterum och vidare till altanen och den trevliga trädgårdstomten i perfekt söderläge. Snyggt kök i fil med matrummet/kontoret. Sovrummen är samlade på övervåningen. Badrum med badkar på övre plan, gästtoalett på entréplan och duschrum i källarplan. Källare med många goda förvaringsutrymmen samt tvättstuga och matkällare. Garage som även nås via källarplanet. Fjärrvärme samt fiber indraget. Många renoveringar utförda på senare år såsom tak från 2010. Bra kommunikationer och närhet till Torshälla centrum, skola och förskola. Låg driftkostnad.

I Torshälla är det lätt att trivas med närheten till bad och båtliv i Mälaren. Flera restauranger, matbutiker, caféer och gym.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna