Torshälla, Torshälla

Kråketorps gård 7

  • 6 rum
  • 187 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 250 000 kr

Extra allt och öppet i nock

Nu ger vi dig möjlighet att köpa ett helt nyproducerat ladhus med fantastiskt läge i utkanten av Torshälla. Tillsammans med lokala byggfirman Byggsmart Hällby AB uppförs en fristående villa om hela 187kvm med öppet i nock och sällskapsytor utöver det vanliga. Huset präglas av hög kvalité.

Nu har du möjligheten att köpa ett helt nyproducerat ladhus med en fantastiskt attraktivt läge i utkanten av Torshälla. Tillsammans med det lokala byggföretaget Byggsmart Hällby AB, erbjuds en fristående villa om hela 187 kvadratmeter med generösa och tilltalande sällskapsytor.

Huset präglas av hög kvalitet och har genomgående fiskbensparkett, en mysig braskamin, två helkaklade badrum och ett lyxigt kök med en elegant stenbänkskiva. Med tre till fyra sovrum, inklusive ett föräldrasovrum som är ett riktigt master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng, en stor walk-in closet och ett badrum som är avskilt från resten av huset.

Köket och vardagsrummet ger en härlig rymd, tack vare de vackra glaspartierna och det imponerande ryggåstaket som verkligen ger huset sin karaktär. På entréplan finns även en ungdomsdel med två sovrum och ett allrum. Dessutom finns ett generöst loft på hela 24 kvadratmeter med överblick över vardagsrummet och köket. Loftet har även en fransk balkong som är perfekt för vädring och vid varma sommardagar.

Huset har genomgående vattenburen golvvärme och högt i tak. En carport med plats för två bilar och ett generöst förråd ingår också i fastigheten.

På baksidan av huset finns en stor terrass med perfekt solläge och en vacker utsikt över fälten. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus.

Mycket låg driftskostnad och ett smidigt och lättskött hus. Energisnålt boende där du slipper fastighetsskatt de första 15 åren, vilket borgar för en mycket god boendeekonomi.
Passar både för er som är lite äldre eller för den yngre familjen som vill bo snyggt, fräscht och stilrent.

Solceller som gör den redan driftsnåla fastigheten än mer anpassad för framtiden.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torshälla, Torshälla

Kråketorps gård 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.