Roxnäs, Torshälla

Gåskullstigen 29

Besiktigad Försäkrad
 • 4 rum
 • 158 kvm
 • Villa
7 500 000 kr

Sjötomt med panoramavy över Väsbyviken

Arkitektritat suterränghus om 158 kvm har mycket att erbjuda och enorma möjligheter. Egen brygga och liten sandstrand för avkopplande bad eller för mingel när det är sommarfest. Stort vardagsrum med högt i tak, flera stora fönster ut mot Väsbyviken och utgång till altan med en fantastisk utsikt.

Detta arkitektritade suterränghus om 158 kvm har mycket att erbjuda och enorma möjligheter. Egen brygga med möjlighet att förtöja båt och liten sandstrand för avkopplande bad eller för mingel när det är sommarfest. Från bryggan i Väsbyviken är det inte långt att åka med båt innan man är ute i Mälaren. Stort vardagsrum med högt i tak, flera stora fönster ut mot Väsbyviken och utgång till altan. Det är en otroligt vacker utsikt från vardagsrummet och den stora altanen som sträcker sig runt två sidor av huset. Det finns även en terrass under en stor ek vilken ger svalka under varma sommardagar. Den fantastiska tomten om 1 956 kvm är i olika nivåer och anlagd av en trädgårdsarkitekt. Påkostat kök med bänkskivor i sten, köksö, öppen spis och liten bardisk med plats för två stolar. Väl tilltaget sovrum med klädkammare och utgång till altan. Allrum med ryggåstak, spotlights i taket, burspråk och parkettgolv. Allrummet går bra att göra om till ett extra sovrum om behov finns. Två kaklade badrum. Relaxrum med klinkergolv, spotlights i taket och garderober, här finns den fina gamla vedspisen bevarad. Bastu med fönster och små spotlights i taket. Dubbelgarage i suterrängdelen med invändig trappa upp till boendet. I den andra suterrängdelen som ligger ut mot sjön finns ingång till en gästlägenhet med trinettkök och toalett. Gäststuga/förråd. Bergvärme och fiber är indraget.

Roxnäs är ett område intill tätorten Torshälla. I Torshälla finns bl a matvarubutik, apotek, systembolag, restaurang, förskola, grundskola 1-9, vårdcentral och tandläkare. För den golfsugne så finns både Mälarbadens GK och Torshälla GK inom kort avstånd. Med endast fem minuters bilfärd så når du E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås. Vid E20 ligger även Folkesta med matbutiker, byggvaruhandel och klädbutik.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Roxnäs, Torshälla

Gåskullstigen 29

 • Säljarens egen bild
  Säljarens egen bild
 • Säljarens egen bild
  Säljarens egen bild
 • Säljarens egen bild
  Säljarens egen bild

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.