Mälarbaden, Torshälla

Egnells väg 7

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Modern enplansvilla i Mälarbaden

Nu ges chansen att förvärva en modern enplansvilla i Mälarbaden. Huset består av 121 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Här kan du njuta av det goda i livet i det rymliga uterummet som ger förlängd säsong och ta ett dopp i spabadet sommar som vinter. En modern villa från 2007 med fina kvalitéer. På tomten finns även ett dubbelgarage som håller bilen torr och varm under årets blötare dagar. Kök och vardagsrum i nästintill öppen planlösning skapar en stor social yta. Köket har köksö som ger plats för barstolar vilket ger en social del till köket. Bostadens sovrum ligger smart avskilda från varandra, masterbedroom på ena sidan av huset och de två mindre rummen på andra sidan av huset. Täljstenskaminen intill matplatsen ger hög mysfaktor under årets mörkare och kallare dagar. Fiberbredband finns installerat. Mekanisk frånluft via frånluftsvärmepump ger en effektiv uppvärmning till huset. Lättskött och insynsskyddad tomt med täta buskar som avgränsar mot grannarna. Stort helkaklat badrum med dusch bakom vikbara glasväggar. Genomgående ekparkett i hela huset i kombination av mycket smakfulla kulörer på väggarna.

Mälarbaden är ett mycket eftertraktat, grönskande område som omfamnas av Mälaren. Det är ett område med lång historia - från säteri till badort i början av 1900-talet då mycket exklusiva sekelskiftesvillor med stora trädgårdar uppfördes. I början av 1900-talet gick också järnvägen till Mälarbaden. Mälarbadens exklusiva historia lever i allra högsta grad kvar. Säteriets huvudbyggnad finns kvar och i anslutning till den finns trevliga Wäsby magasin med café samt delikatess, inrednings- och presentbutiker. Mälarbaden har också en vacker badplats samt en egen golfbana, dit du i princip kan ta dig med din egen golfbil. Här finns också Sjökrogen - en restaurang med fullständiga rättigheter - dit även gäster kan ta sig med båt. Mälarbaden har också en campingplats och vackra promenadstråk.

På några minuters avstånd finns Torshälla med mycket vackra gamla stadsdelar längs å-stråket. Här finns också bland annat välsorterade matbutiker, skolor, restauranger, Systembolag, flera träningsanläggningar och annan service. Från Mälarbaden kan du ta dig till Stockholm på bara lite mer än 1 timme.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna