Gamla Torshälla, Torshälla

Bruksgränd 12

Såld
  • 6 rum
  • 144 + 8 kvm
  • Villa

Unna dig drömhemmet - Rymlig enplansvilla med gott om plats för hela familjen!

Denna enplansvilla i vinkel är en pärla som du inte vill missa! Med sina 144 kvm erbjuder den gott om plats för hela familjen. Här finns möjlighet till 5 rymliga sovrum, ett vardagsrum med en mysig kamin och en altan under tak. Ett U-format kök med en härlig matplats.

Denna enplansvilla i vinkel är en pärla som du inte vill missa! Med sina 144 kvm erbjuder den gott om plats för hela familjen. Här finns möjlighet till 5 rymliga sovrum, ett vardagsrum med en mysig kamin och en altan under tak. Ett U-format kök med en härlig matplats där du kan njuta av goda måltider. Groventren är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som ligger i direkt anslutning till en helkaklad dusch vid bastun. I garaget finns det gott om plats för en bil och ett rejält förråd. Villan ligger på en återvändsgata vilket ger en lugn och trygg miljö att bo i.

Torshälla ligger idylliskt utefter Torshällaån som rinner ut i Mälaren. Möjlighet till båtplats finns i småbåtshamnen där det även finns gästplatser, det finns även ett flertal båtklubbar där man vinterförvara sin båt. Torshälla ligger cirka 7 km från Eskilstuna och erbjuder grundskola 1-9, vårdcentral, apotek, flera matbutiker, restauranger och caféer. För den sportiga finns gym, tennisbanor, golfklubb, fina motionsspår och Torshälla-Nyby ridklubb. I gamla delen av Torshälla kan du besöka hembygdsmuseet Bergströmska gården, gamla Rådhuset, Torshälla kyrka och Ebelingmuseet. Varje år kan man besöka Torshälla marknad på Rådhustorget med traditionellt hantverk i unik gammaldags miljö. Bra bussförbindelser in till Eskilstuna.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna