Bjällersta/Torshälla, Torshälla

Ektorpsvägen 12A

Såld
  • 4 rum
  • 102 + 37 kvm
  • Villa

Klimatsmart enplansdröm

Klimatsmart enplansdröm med solceller och dubbelgarage.

Enplansdröm med fritt läge och dubbelgarage i barnvänliga Bjällersta. Villan är uppförd 2017 och är i utomordentligt gott skick. Här är allt färdigt så som gräsmatta, häckar, plattsättning och allt det där som den pedantiska vill ha klart.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre bra sovrum och två badrum. Takad altan med trädäck i anslutning. Dubbelgarage och plats för flertalet bilar på uppfarten.

Fastigheten har genomgående fräscha golv och tapeter.
Fastigheten har precis förädlats med solceller från Ecokraft som beräknas producera 11 000kw/h per år, detta gör huset näst intill självförsörjande.

I Bjällersta Kogne bor du naturnära i ett område med lekplats och strövområden samt närhet till badplatser i såväl Roxnäs som Mälarbaden.
Närhet även till Torshälla golfklubb och Mälarbadens golfklubb med restaurang samt Wäsby Magasin med deras butiker. Endast ett par minuter med bil in till Torshälla centrum med förskolor, skolor, matvaruaffärer, restauranger och kommunikationer in till Eskilstuna. Cykelbana finns hela vägen in till Torshälla.
Några minuter bort nås Folkesta köpcenter med diverse butiker samt påfart till E20 för snabb access till såväl Stockholm som Örebro.

Mer om mäklarna