Torshälla

Vapengatan 4

Såld
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Renoverad enplansvilla med otroligt läge i barnvänliga Torshälla

Nu ges äntligen chansen att förvärva en rejäl och renoverad enplansvilla beläget med ett otroligt bra läge i barnvänliga Torshälla. Vapengatan 4 med sina 126 välplanerade ligger beläget i ett av de mest uppskattade området i Torshälla.

Nu ges äntligen chansen att förvärva en rejäl och renoverad enplansvilla beläget med ett otroligt bra läge i barnvänliga Torshälla. Vapengatan 4 med sina 126 välplanerade kvadratmeter fördelat på tre sovrum, ett rejält kök från IKEA (2022), ett mycket rymligt och helkaklat badrum (2022), en helkaklad gästtoa (2022), ett rejält vardagsrum med utgång till trädgården och ett hobbyrum. Bostaden håller en hög standard i form av materialval. Allt från det genomgående parkettgolvet till helkaklat badrum med golvvärme och badrumsspegel med integrerad belysning. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, platsbyggd mikro, platsbyggd ugn, induktionshäll, diskho samt kyl/frys i rostfritt. Intill köket finns en passage mot gillestugan/hobbyrum. I passagen finns bostadens tvättstuga som också kan användas som en groventré från uteplatsen. Gillestugan är perfekt som ett allrum eller om barnen vill ha ett spelrum. Detta rum kan också göras om till master bedroom. Här ryms enkelt en större soffgrupp med tillhörande mediamöbel. Intill gillestugan finner du även en dörr mot uteplatsen. Perfekt för sommarens alla dagar!

I Torshälla trivs hela familjen! Inom promenadavstånd finner du skolor, gym och matbutiker. Torshälla är ett otroligt uppskattat område för hela familjen och även dom äldre. Med ett otroligt lugn och stora grönområden finns det ytor att trivas på för alla åldrar. Torshälla ligger knappa 10 minuters bilfärd från Eskilstuna centrum och det omtyckta shoppingcentrumet Tuna Park.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna