Tollarp, Tollarp

Tollarps storgata 23

Såld
  • 5 rum
  • 144 kvm
  • Villa

Modern, ljus, påkostad samt energisnål villa på hörntomt i barnvänliga Tollarp!

Söker du en villa med det där lilla extra, en detalj här och där som gör att man märker att nuvarande ägare verkligen brytt sig om sin bostad?
Då vill vi nu presentera Tollarps Storgata 23! Här möts man av en villa från 1934 som renoverats till dagens moderna standard för att matcha husets tillbyggnad från år 2020. Ljust, öppet och påkostat kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet når vi den stora, härliga altanen som sträcker sig över hela husets baksida och där hittar vi även spabadet, här sätter man lyx på tillvaron med varma bad hela året om!
Fyra rymliga sovrum, badrummen är fräscha och med två tvättstugor sköts vardagsbestyren i en handvändning. Solcellerna från 2021 håller nere driftskostnaderna och genererar ca 13 000 kWh/år.

Hörntomten i söderläge är rymlig och har uteplatser i plural som är belägna i olika väderstreck. Gräsmattan sköts med enkelhet via robotgräsklipparen och i den stora carporten med laddstation finns det gott om plats för flera bilar.

I Tollarp bor man med vacker natur runt knuten och barnvänligt med närhet till både skola, förskola och lekplatser. Aktivt föreningsliv och trevlig bykärna med matbutik och övrig service en kort promenad bort. Från Tollarp är det smidigt att pendla både med kollektivtrafik och bil.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram för att inte missa aktuella och kommande försäljningar.

Mer om mäklarna