Skättilljunga, Tollarp

Skättilljungavägen 15B

Såld
  • 4 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Modern hästgård i utkanten av Tollarp

På lantligt läge i utkanten av Tollarp presenteras Stenebo Gård, en modern hästgård med utsikt över Linderödsåsen. Gården som stod klar 2005 består av ett bekvämt boende i ett plan om 150 kvm, en stallbyggnad med fyra hästboxar och isolerad sadelkammare samt fristående dubbelgarage med förråd. På den tillhörande marken om ca 1,46 ha finns ridbana om ca 24*46 m och skrittmaskin om ca 16 m i diameter. Ytterligare ca 1,5 ha arrenderas idag av grannen (ev möjligt att köpa).

Huset är byggt i klassisk stil och består av stort vardagsrum, kök från Ballingslöv med matplats, matsal med stora fönsterpartier mot trädgården, två sovrum, två helkaklade badrum, groventré och hall.

På tomten finns äppelträd, japanskt körsbärsträd, kaprifol, rosenbuskar m.m. I området finns fina naturstråk och inom några minuter finns flertalet ridhus. Läget är strategiskt med närhet till skola, mataffär och all service som Tollarp erbjuder. Till Flyinge är det endast ca 30 min och även Malmö/Lund nås på bekvämt pendlingsavstånd.

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna