Tjällmo

Johannisberg 16

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Sommardröm vid sjön Lien och Småängens camping

Varmt välkomna till Johannisberg och denna pärla vid sjön Lien och Småängens camping. Här möts ni av en storstuga och gästhus med alla bekvämligheter och anpassad för både fritidsboende eller året runt. Självklart vackert rödmålad träfasad med lockläkt, vita knutar och klassiskt rött taktegel. En inbyggd veranda/entré med sittbänk på första parkett med utsikt över den vackra sjön Lien. En ljus välkomnande hall med klinkergolv leder oss till kök, vardagsrum och matrum på entréplanet samt från hallen trapp till ovanvåningen. Ett ljust vardagsrum med ett härligt trägolv och ljusa väggar. Här finns alla förutsättningar till en skön avkoppling framför den vackra öppna spisen med braskassett. Modernt kök med vita skåpsluckor och lådhurtsar. Bänkskivor i ek, ugn med spishäll, diskmaskin, kyl och frys. Köket har ett parkettgolv och ljusa väggar. Intill köket ett stort matrum med plats för hela släkten och fantastisk utsikt genom de stora fönsterpartierna.

Ovanvåning med mysigt sovrum med egen täljstenskamin. Två mindre sovrum samt helkaklat duschrum med wc. Även det här våningsplanet har genomgående vackra trägolv och ljusa väggar. Bra med förvaring i kattvindar eller som extra sovplats.

Gäststuga med sovplats, eget kök, duschrum med wc och tvättmaskin. Här kan man med stolthet bjuda gäster eller familj till övernattning.

På tomten finns det goda möjligheter till odling. Ett inglasat växthus och flertalet odlingslådor med framdraget vatten.

Timrad byggnad med anor från 1700-talet. Har fram tills nu används främst som förråd men här finns förutsättningar att utveckla till exempelvis ytterligare ett gästhus med loft. En garagebyggnad finns också att tillgå.

Småängens camping ligger på gångavstånd med härligt bad och aktiviteter för både stora och små. Minilivs under sommarsäsongen. Under augusti-september erbjuds kräftfiske. https://www.smaangen.se/

Mer om mäklarna