Södra Gribbylund, Täby

Slättvägen 12

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Stor fin familjevilla i bästa läge!

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här bostaden. På Slättvägen 12 finner du detta inbjudande hus om sex rum och kök på totalt 235 kvm.

Äntligen har vi glädjen att välkomna till en rymlig inbjudande familjevilla på en lugn liten gata i mycket eftertraktat område med den fina badsjön, Rönningesjön och dess stora angränsande vackra parker, lekparker och motionsområden på några minuters gångavstånd ( se vår områdesfilm) https://youtu.be/D9iYBm6MA7U. På denna rejäla villa om totalt 235 kvm om 6 rok är det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Villan byggdes av samma familj som idag säljer den och har vårdat den väl. Den passar både till småbarn/tonårsfamiljer och som småföretagare med krav på plats för minst 6 bilar på uppfarten och i de två isolerade garagen med ingång från huset. Fint anlagd och skyddad tomt med sol hela dagen, stora plana lekytor och mysig gäststuga med el.
På gångavstånd ligger Roslagsbanan som tar er till Stockholm C på 20 minuter eller ta bussen runt hörnet som tar er till T-banan i Mörby C. eller Täby C. med all tänkbar service och över 200 butiker

Mer om mäklarna