Tomten från framsidan

Roslags Näsby, Täby

Riddarstigen 34

Såld
  • 8 rum
  • 171 kvm
  • Villa

Stor villa i tre plan med garage och bedårande utsikt över Roslags Näsby

På toppen av berget i hjärtat av Roslags Näsby hittar du denna genuina villa i bästa läge i slutet av en återvändsgata. Med sina fem sovrum, fördelat på hela tre våningar (inkl källare), är detta ett hus för det stora familjen. Entréplanet bjuder på tre sovrum, ett badrum, ett stort vardagsrum med öppen spis (kassett) samt ett stort kök som man bara vill stanna kvar i. Stora fönster med utgång till frukostbalkong och flera arbetsytor, köksö, integrerade vitvaror samt skåpsluckor som ser ut som en modern tavla. I anslutning till köket finns en stor matplats.

Övre plan (tillbyggt 2012) består av ett stort allrum, (46 kvm) eller ateljé med fönster som ger ett ljusinsläpp samt en utsikt ut över Roslags Näsby. Här sätter bara din fantasi gränser för hur du vill inreda detta fantastiska rum. På motsatt sida finns ett stort Master Bedroom om ca 22 kvm, med utgång till två balkonger. Mellan dessa rum ett WC med dusch och bastu och självklart med utgång till insynsskyddad balkong.

Källare med egen ingång samt ett sovrum och flertalet förråd och tvättstuga.

Från Riddarstigen 34 tar det bara ett par minuter att gå ned till Enebybergs hållplats eller Roslags Näsby Centrum där du kan ta tåget till Stockholm Östra eller en station till Täby C. Roslags Näsby Centrum bjuder på allt från matbutik, gym, restauranger mm.

Mer om mäklarna