Gribbylund, Täby

Offergränd 22B

Såld
  • 4 rum
  • 80 kvm
  • Villa

Modernt parhus i fantastiskt skick

På Offergränd 22B finns nu chansen att bli ägare till detta moderna unika parhus. För den som vill prioritera tid med familj och vänner kan det här topprenoverade och påkostade huset vara helt rätt.

Kliv in i detta parhus och upptäck ett perfekt planerat hem som har en stilren känsla rakt igenom. Här erbjuds ett modernt påkostat boende där du inte behöver göra något annat än att sätta nyckeln i låset och börja trivas.
Både det exklusiva badrummet och köket är totalrenoverade 2019. På de stora altanerna njuter du av solen hela dagen och kvällen.

Läget i Gribbylund är optimalt för barnfamiljer/aktiva personer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och Täbys bästa badsjö bara 500 meter från huset. Dessutom ligger Rönninge by (4-H gård), Skavlöten bad-och idrott milslånga motionsspår och vackra parker inom gångavstånd. Runt hörnet går bussen som tar er till Mörby Centrum och Täby centrum och ett av Sveriges största köpcentrum med allt man kan önska sig.
Det här unika huset vill du inte missa!

Mer om mäklarna