Gribbylund, Täby

Palmstruchs väg 32

Såld
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Ljust radhus med familjevänligt, lugnt och attraktivt läge

Välkommen till populära, barnvänliga och omtyckta Södra Gribbylund och detta välplanerade boende! Här erbjuds ett radhus om 113 kvadratmeter och fem rum och kök.  Genomgående fina golv och ljusa färger i hela radhuset.
Kök, badrum och elcentral från 2014-2016. Nytt tak. Fin och lättskött tomt.

Välkommen till populära, trivsamma och omtyckta södra Gribbylund och detta välplanerade boende! Här erbjuds ett radhus om 113 kvadratmeter och fem rum och kök. Huset byggdes 1988 och har sedan dess varit mycket väl omhändertaget.  
Genomgående fina golv och ljusa färger i hela radhuset.
Både kök, ett badrum och elcentral är omgjorda 2014-2016. Taket lades om 2022.
Den tillhörande tomten är mycket lättskött och passar perfekt för dig som uppskattar att vara utomhus, utan att för den sakens skull vilja lägga hela dagar på underhåll och trädgårdsskötsel. Tomten är 221 kvadratmeter med stor mysig insynsskyddad uteplats som angränsar mot liten skogsdunge. Tomten är fint anlagd med många perenna växter och här njuter ni av solen hela dagen och kvällen. På tomten finns även ett förråd med el. Bilen ställer ni bekvämt i garagelängan 50 m bort. Runt radhuset är det bilfritt och mysigt med lekplatser för de små. 500 meter från radhuset ligger Ängsholmsbadet och dess stora angränsande grönområden till härliga Rönningesjön.
Helt enkelt ett drömboende för en barnfamilj!

Utmärka kommunikationer med dag/nattbuss som tar er både till Täby C. på 5 minuter och Mörby C. på ca 15 minuter där anslutning till tunnelbanan ligger. Eller promenera 10-15 minuter och ta Roslagsbanan som tar er till Stockholm C. på 20 minuter.
Klicka in på vår hemsida och titta på vår unika film om huset och omgivningen. Ett radhus som måste upplevas på plats! Välkomna på våra visningar.

Mer om mäklarna