Gribbylund, Täby

Armébacken 5

Såld
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Läckert parhus med familjevänligt, barnvänligt och ostört läge

Ett av de fina och omtalade parhusen med familjevänligt, barnvänligt och ostört sydvästläge. 3- 4.5 sovrum med stor altan samt plan gräsmatta kan nu bli ert.

Ett av de läckra och omtalade parhusen med ostört, barnvänligt sydvästläge 3- 4.5 sovrum och stor altan samt plan gräsmatta kan nu bli ert.
Söker ni ett boende som sticker ut från mängden och har ett lugnt skyddat läge med sol hela dagen fram till sen kväll och låga driftskostnader är det här ni ska bo.
De två stora burspråken i kök och vardagsrum skapar härliga sällskapsytor. Två badrum och rymlig tvättstuga med groventré gör boendet perfekt för barnfamiljen. Tre p-platser varav en med carport och förråd.
Huset har vårdats med öm hand av samma ägare sedan byggåret 1991. Huset är för besiktigat utan några större anmärkningar så det är bara att flytta in och sätta er egen prägel på huset.

Bostaden är belägen i klassiska kvarter i Täby ? perfekt för dig som söker kombinationen av ett lättskött hus och en oslagbar boendemiljö! I området hittar du bland annat skola, flera förskolor, matbutik, bra kommunikationer och friluftsområden med vackra badsjön Rönningesjön som kronan på verket..

Mer om mäklarna