Erikslund, Täby

Täbyvägen 202

Såld
  • 6 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Parhus med stor, insynsskyddad och underbar altan!

Välkommen till detta öppna parhus ? ett hem med öppna, härliga ytor som bjuder in till umgänge.

Varmt välkommen till detta parhus om 6 rum och kök på Täbyvägen 202!

Ett öppet, luftigt och hemtrevligt boende om 128 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, öppen spis och sociala ytor.  Entréplan med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning med utgång till uteplats i bästa västerläge samt en mysig braskamin att njuta framför kalla och ruggiga dagar. Tvättstuga och gästtoalett med dusch. På övre plan finner man fyra sovrum där masterbedoom har ingång till egen klädkammare samt balkong med utsikt över uteplats och lekpark. Här finns även ett litet allrum med platsbyggd bokhylla samt badrum med både dusch och bubbelbadkar.

Stor, insynsskyddad och underbar uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds utekök, spabad och sol i stort sett hela dagen och kvällen. Barnen har direktutgång till lekparken som finns precis utanför uteplatsen.

Barnvänligt och trevligt område med eget garage samt flertalet parkeringsplatser till alla boende och besökare. Samfälligheten har dessutom en gemensam pool som kan nyttjas av de boende.

I området finns både förskola, skola och bra kommunikationer. I det lilla centrumet som finns på kort gångavstånd från bostaden finns mataffär, vårdcentral, thairestaurang och Pizzeria. Perfekt för barnfamiljen!

Mer om mäklarna