Ellapark, Täby

Ellakrogsvägen 54

Såld
  • 5 rum
  • 169 kvm
  • Villa

Familjevilla i populära Ella Park

Vacker familjevilla från 1985 om 169 kvm i populära Ella Park.

Varm välkomna till visningshuset 1985 från Gullringehus . Här har samma familj bott hela tiden och stortrivts. Huset som är i två fullhöga plan, har en vacker putsat fasad och pampiga pelare. Till stora delar en plan lekvänlig tomt men även med en bergsdel där det högst upp finns en uteplats med vidsträckt utsikt och sol till sent på kvällen.
Huset har 5-6 rum och kök, full ståhöjd i båda våningsplanen. Rymliga sällskapsutrymmen, braskamin, två badrum och 3 sovrum (går lätt att skapa ett 4:e). Huset är i behov av ytskiktsrenovering.
Till huset hör ett ca 50 kvm stort varmgarage med förrådsdel.
Här är kort gångavstånd till flera mycket populära låg-högstadieskolor och flera förskolor. På gång/kort cykelavstånd finns fin badsjö, milslånga strövområden,
5 minuters gångväg till både Willy´s och Ica Rösjhöhallen. Till Täby Centrum är det ca 2 km och där hittar ni all tänkbar service. Över 200 butiker och ett stort utbud av restauranger.
Utmärka kommunikationer med både dag och nattbussar runt hörnet som tar er till Täby Centrum och Mörby Centrum ( T-bana). Till Roslagsbanan som tar er till Stockholm C på 20 minuter är det drygt en 1 km.

Mer om mäklarna