Ellagård, Täby

Skiftesvägen 57

Såld
  • 7 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Fantastiskt läge invid stor äng, perfekt för barnfamiljen!

Välkomna till ett trivsamt kedjehus i idylliska Ella gård, perfekt för barnfamiljen! Smakfullt och inbjudande hem i två plan med en härlig uteplats i bästa sydvästläge. Huset har bra planlösning med trevliga sociala ytor samt fyra till fem sovrum. Modernt och rymligt kök med plats för stort bord och många sittande gäster. Mysigt vardagsrum med utgång till härlig trälagd uteplats med gott om utrymme för både matbord, loungegrupp och grill. Här finns även en friggebod och en nybyggd bastu som kan användas som gäststuga sommartid. Låga driftskostnader tack vare uppvärmning via bergvärme.

Den lummiga trädgården ligger med insynsskyddat läge i direkt anslutning till Ellavallen park, med stora gräsytor för lek och bus. Vad sägs om att ha både tennisbana, basketplan, fotbollsplan, utegym, lekplatser och motionsspår alldeles runt knuten?
Garage i direkt anslutning till huset med plats för en bil samt fyra bilar på uppfarten. Närhet till flera populära förskolor och skolor och bara några minuters gångväg till både Täby centrum och Roslagsbanans Tibble station, därifrån är du inne i stan på 15 minuter.

Ella gård är ett område känt för sitt trevliga community och sina generösa grönområden. Här kan barnen springa fritt mellan husen och på ängarna från tidig ålder. En riktig Bullerby-idyll! Välkommen till ett hem att trivas i.

Mer om mäklarna