Vansö, Strängnäs

Vansö Karlslund 1

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Lantlig idyll med bibehållen charm!

Välkomna till Vansö Karlslund! Med ett naturskönt läge i familjevänliga Vansö hittar vi Karlslund 1 och en välplanerad villa belägen i vacker landsbygdsmiljö. Huset är disponerat på 105 + 18 välplanerade kvadratmeter och är beläget med ett fantastiskt tomtläge med sol från morgon till kväll med härlig vy över omgivande åkermark.

Huset är ursprungligen ett soldattorp med anor från 1600 talet och har sedan dess byggts ut- och om med modern standard. Huset är ett 1-plansvilla med inredd vind. På entréplan hittar vi ett trevligt lantkök, helkaklat badrum, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till altandäck i insynsskyddat västerläge. Via trappstege från köket når ni de charmiga sovloftet och vinden med gott om förvaringsmöjligheter. Intill köket hittar ni matsalen med stämningshöjande täljstenskamin och gediget såpskurat trägolv.

Utvändigt finner vi bl.a. en plan och lättskött trädgårdstomt med goda odlingsmöjligheter för den intresserade. På fastighetens västra sida hittar vi praktiskt förrådsbyggnad med snickarbod och ett gästrum, perfekt för sommarens övernattande gäster.

Närhet till uppskattade Vårfruberga Friskola (F-3), Granbecks livsmedelsbutik & Kungsbergs Gård med omtyckt gårdsbutik. Vid Kungsbergs Gård finns också en fin badplats med liten strand och badbryggor. Goda bussförbindelser till Strängnäs med stenkast till närmsta busshållplats. Cirka 5 minuter med bil till E20 och 10 minuter till Strängnäs. Fyra kilometer till allmän badplats, och för den golfintresserade ligger Fogdö Golfbana knappt 5 kilometer bort.

Ta chansen att skapa er lantliga villadröm!

Mer om mäklarna