Strängnäs domkyrkodistrikt, Strängnäs

Harstigen 47

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Radhus

Familjevänligt radhus med naturskönt läge!

Med ett attraktivt tomtläge i hjärtat av harstigen hittar vi detta välplanerade radhus bestående av 115 kvadratmeter fördelat på två plan. Här finner du ett optimalt planerat, barnvänligt boende med härliga ljusinsläpp, genomgående ljusa ytskikt och tilltalande sociala ytor att umgås på med vänner och familj. Två uteplatser med både morgon- och kvällssol och insynsskyddad trädgård som vetter mot skogsparti.

Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck med härlig morgonsol och inramande spaljé. Väl inne möts ni av en praktisk hall som leder vidare till de sociala ytorna i form av kök, vardagsrum med härligt ljusinsläpp via generöst fönsterparti. Intill vardagsrummet hittar ni det fullutrustade köket med generösa arbetsytor tack vare praktisk köksö och plats för matgrupp. Härifrån kommer ni ut till altandäcket under tak och trädgården med härlig kvällssol och tillhörande förråd. På entréplanet finns även en gästtoalett och flertalet smarta förvaringslösningar. Trappen leder er vidare till övre plan som inrymmer tre rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättstuga.

Utvändigt erbjuds en lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor och fin växtlighet som vetter mot skogsparti. Från köket når ni altandäcket under tak med en privat, avskärmad känsla. På framsidan intill entrén finns ett charmigt altandäck som bjuder på morgonsol och gott om plats för utemöbler, perfekt för sommarens morgonkaffe och sena frukostar.

Harstigen är ett familjevänligt område beläget i ett tryggt och lugnt kvarter på bekvämt avstånd till flertalet skolor. Här erbjuds ett bekvämt boende med bilfri gård, garage i länga och generöst med parkeringsplatser för gäster och boende. Lekplats strax utanför ytterdörren och närhet till såväl natur som motionsspår. Bra förbindelser med resecentrum på promenadavstånd och 10 min till E20 med bil.

Sammantaget ett bekymmerslöst boende i ett familjevänligt kvarter med närhet till det mesta!

Mer om mäklarna