Storgärdet, Strängnäs

Regementsgatan 22

Besiktigad
  • 5 rum
  • 173 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 800 000 kr

Klassiskt 20-tal i mycket eftertraktade kvarter

Genomgående renoverad 20-tals villa på attraktiv adress! Fastigheten har ett mycket trevligt läge i ett av Strängnäs mest eftertraktade kvarter med knappa 100meter till Mälaren. Huset har idag renoverats med moderna komfort bekvämligheter men behållit sin exteriöra charm och tidstypiska detaljer. Flera omfattande renoveringar är utförda såsom: fasad, fönster badrum med mera. Villan har även genomgått en fullständig renovering interiört. Förmånligt låga driftkostnader tack vare fjärrvärme. Badrocksavstång och möjlig båtplats i Mälaren.

Här erbjuds ett fantastiskt tomtläge i härligt sydvästläge med stora gräsytor och många soltimmar. Högt beläget altandäck som nås direkt från köket erbjuder en strålande mälarutsikt och ett insynsskyddat läge, perfekt för familjens grillkvällar och middagar.

Beläget i omtyckt kvarter med en rik historia som kännetecknas av vackra promenadstråk och närhet till Mälaren. Centralt läge med en knapp kilometer till Strängnäs småbåtshamn och restaurangutbud. Förskola, grundskola och gymnasieskola inom 10 minuters promenadavstånd. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till resecentrum på ynka 5 minuter där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter.

Detta är en chans som återkommer sällan. Ta vara på möjligheten att bekanta er med ert nästa drömboende!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Storgärdet, Strängnäs

Regementsgatan 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.