Härad/ Strängnäs, Strängnäs

Sandbacksvägen 14

Besiktigad
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Smakfull och helrenoverade villa anno 1897

Välkommen till denna helrenoverade och mycket charmiga villa anno 1897! I villan finns ett inbjudande och stort lantligt kök med en imponerande murstock med järnspis/vedpanna som ger fin trivsel och skön värme under den mörkare årstiden. Stor matplats i köket och via köket är det utgång till det framförliggande altandäcket i perfekt sydvästläge! Trivsamt vardagsrum bredvid köket med en murad öppen spis. Allrum på övre plan med murspis. Separat tvättstuga och badrum med dusch.
Uppvuxen trädgård i perfekt solläge hela dagen. Det finns flera olika sorters fruktträd och ett gediget växthus för den odlingsintresserade. I trädgården finns två uthus varav det ena med snickarverkstad och flera förvaringsrum. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget.

Alla stora renoveirngar är genomförda såsom, tak, tilläggsisolerad fasad, 3-glasfönser, ny jordad el i hela villan, invändig målning, kök och badrum mm. Tillbyggnad av entréhall. Alla renoveringar är genomförda av lokala hantverkare.

I Härad finns en trevlig badplats i Mälaren ca 1 km från bostaden. Härads villasamhälle ligger ca 8 km från centrala Strängnäs. Ca en timma med bil på E 20 till Stockholm och 50 min med tåg från Strängnäs resecentrum når du bekvämt Stockholm centralstation.

Boka visning

  • Välkommen! Föranmmäl gärna ert intresse,

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Härad/ Strängnäs, Strängnäs

Sandbacksvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.