Abborrberget, Strängnäs

Stenbyvägen 19B

Besiktigad
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 825 000 kr

Radhus i härligt söderläge med utsikt över Mälaren

Välkommen till detta välplanerade radhus med en strålande mälarutsikt! Vardagsrummet bredvid köket är perfekt för umgänge och har självklart en vacker utsikt över Mälaren. Från vardagsrummet är det utgång till balkong under tak med markis i perfekt söderläge - här kan du njuta av solen och den fina sjöutsikten. Med 3-4 rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Ett av sovrummen är placerat på entréplan där också det helkaklade bad- och tvättrummet finns. På nedre plan finns ytterligare två till tre sovrum och en stor möblerbar hall i mitten. Fräscht badrum även på nedre plan med intilliggande bastu.

Det inglasade uterrummet tillsammans med den lättskötta framförliggande trädgården ger dig möjlighet att uppleva Mälaren oavsett väder. För de som älskar båtliv finns det även möjlighet att hyra en egen båtplats. Detta boende erbjuder verkligen allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil.

Radhuset ligger på Stenbyvägen 19B på det populära Abborrberget i Strängnäs. Här erbjuds ett fenomenalt boende med vattenburet uppvärmningssystem via fjärrvärme, 3-glasfönster, dubbla badrum med dusch och en härlig sjöutsikt från både vardagsrum och sovrum/allrum. På en bostadsyta på 130 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas.

På Aborrberget bor ni med promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Flertalet för-, grund- och högstadieskolor inom 2 kilometer. Tåg eller bil från Strängnäs tar dig bekvämt till Stockholm central på ca 50 min. På Aborrberget finns även Bresshammars hage naturreservat och en av Strängnäs populäraste badplatser med sandstrand, badbryggor och vy över Strängnäs stadskärna.

Sammantaget är detta en bostad och ett läge som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Abborrberget, Strängnäs

Stenbyvägen 19B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.