Abborrberget, Strängnäs

Flodins väg 31C

Såld
  • 5 rum
  • 139 kvm
  • Villa

Generöst radhus i eftertraktat läge!

Med ett attraktivt läge på Aborrberget hittar vi Flodins väg 31C och ett rymligt radhus på hela 139 kvadratmeter med ett lugnt och familjevänligt läge. Här finner du ett optimalt planerat boende med härliga ljusinsläpp och tilltalande sociala ytor att umgås på med vänner och familj.

Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck med inglasat uterum och härlig eftermiddagssol. Invändigt disponeras radhuset på 139 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Entréplan inrymmer ett socialt utformat vardagsrum med stämningshöjande insatskamin och ett fullutrustat kök med tillhörande matrum. På övre plan hittar vi husets 3 rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättutrustning.

Utvändigt hittar vi två uteplatser åt varsitt väderstreck. Ett i anslutning till matrummet i strålande sydöstläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och soliga semesterdagar. På entrésidan fångas solen under eftermiddag/kväll där den bäst avnjuts från det inglasade uterummet med tillhörande altandäck. Smidig trädgårstomt som lämpar sig såväl för den trädgårdsintresserade som den bekväme. I trädgården finns även ett isolerat förråd som kan inredas som gästrum om så önskas och tillgång till sjövatten. Garageplats i länga via samfällighet.

På Aborrberget bor ni med promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Flertalet för-, grund- och högstadieskolor inom 2 kilometer, bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 12 respektive 20 minuter där tåget tar dig bekvämt till Stockholm central på ca 47 min. På Aborrberget hittar ni även Bresshammars hage naturreservat och en av Strängnäs populäraste badplatser med sandstrand och badbryggor med vy över Strängnäs stadskärna.

Ett perfekt tillfälle för den som vill uppfylla radhusdrömmen i barnvänligt område med närhet till flertalet skolor och bra förbindelser!

Mer om mäklarna