Abborrberget, Strängnäs

Bollvägen 6C

Besiktigad
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 995 000 kr

Välplanerat radhus med sjönära läge!

Varmt välkomna till Bollvägen och ett välplanerat radhus med alla rätt för familjen. Här erbjuds ett bekvämt boende med vattenburet uppvärmningssystem via fjärrvärme, 3-glasfönster, två helkaklade badrum och ett altandäck i västerläge med strålande kvällssol. Beläget på ett utav Abborrbergets bästa lägen med sol från morgon till kväll mitt i ett barnvänligt kvarter med tillgång till brygga via samfällighet. Allt detta på lugn återvändsgata med goda pendlingsmöjligheter, promenadavstånd till flertalet skolor och bekvämt avstånd till stadskärnan.

Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck med insynsskyddande spaljé och plats för både sällskapsdel och matgrupp i härligt västerläge. Väl inne i huset möts ni utav en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring för hela familjens behov. På entréplan återfinns husets sociala ytor i form av ett familjärt kök, två uteplatser och ett väl tilltaget vardagsrum med plats för större matgrupp. På entréplanet inryms även ett helkaklat badrum, rymlig klädkammare och gedigen bastu. En trappa upp hittar vi husets tre sovrum, ett helkaklat badrum och ett mindre allrum med sjöutsikt som med enkla medel kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Exteriört hittar vi en enkel, bekymmersfri trädgård med två uteplatser, ett praktiskt förråd och minimalt med gräsytor och rabatter att sköta om. Garageplats i länga och flertalet gästparkeringar i området.

På Aborrberget bor ni med promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Flertalet för-, grund- och högstadieskolor inom 2 kilometer, bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 13 respektive 29 minuter där tåget tar dig bekvämt till Stockholm central på ca 47 min. På Aborrberget finns även Bresshammars hage naturreservat och en av Strängnäs populäraste badplatser med sandstrand, badbryggor och vy över Strängnäs stadskärna.

Sammantaget är detta en bostad och ett läge som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Abborrberget, Strängnäs

Bollvägen 6C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 700 000 kr
  • 2 700 000 kr Budgivare 1 2024-02-14 15:47