Storvreta, Storvreta

Solstrålevägen 87

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Villa

Friköpt radhus i populära Storvreta!

Välkommen till detta friköpta radhus beläget i ett lugnt och mysigt kvarter i Storvreta. Radhuset som är ett väl omhändertaget familjehem uppdelat på två plan, erbjuder ett gediget kök, ett generöst och luftigt vardagsrum, tvättstuga och inte minst ett renoverat badrum med dusch på nedre plan. På övre plan ligger bostadens tre sovrum och andra badrum, även det renoverat och försett med ett stort badkar. Här har man även tillgång till balkongen med utsikt över fastighetens trädgård som är belägen på baksidan. Åter på nedre plan, med utgång från både vardagsrum och tvättstuga, har man tillgång till bostadens altan och trädgård. Radhusets framsida erbjuder även den en mysig uteplats och förråd direkt vid entrén. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett hem att trivas i och med stor potential!

På Solstrålevägen 87 bor man i ett fantastiskt mysigt och trivsamt familjärt område i lugna kvarter. Strax utanför entrén har man en härlig lekplats där gatans barn kan leka tillsammans. I närliggande området finns flertal roliga lekplatser, grönytor och natursköna promenadstråk. I närområdet finns både förskola, skola, ICA Solen, restaurang, möbelbutik samt gym. Till Storvretas lilla centrum tar man sig på några minuter med cykel eller en kortare promenad.

Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle med goda kommunikationer, ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Samhället är välkänt för sin lugna atmosfär och barnvänliga miljö. Här finns även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna