Ärentuna Storvreta, Storvreta

Ärentuna-Nyby 10

Såld
  • 5 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Underbar familjevilla om 165 kvm med trevliga sällskapsytor och vackra vyer, pool, dubbelgarage

Strax utanför Storvreta finner ni detta praktiska och välplanerade 1-planshus med utomhuspool i hjärtat av lantlig idyll, med stads pulsen i Uppsala bara en kort resa bort så är detta hem en perfekt plats för balans mellan avskildhet och tillgänglighet!

Varmt välkommen till Ärentuna-Nyby 10! En underbar familjevilla i 1-enplan om 165 kvm med fantastiska sällskapsytor och vackra vyer. Här bor du lantligt med närhet till naturen samtidigt som du har centrala Uppsala ca 12 till 18 minuter bort! Villan är byggd år 2004 och erbjuder en inbjudande bostad med en öppen planlösning, stora fönsterpartier med fantastiska ljusinsläpp. Här finns goda sociala ytor och alla möjligheter att trivas för hela familjen!

Den generösa och stora genomtänkta terrassen med fina sällskapsytor och med vacker vy över åkrar och natur inbjuder till grill, jacuzzi med pool bad för trevliga middagar i solen. Du får njuta av en uppvärmd utomhuspool om 4x8 meter för bad och avkoppling och även finns ett ute spa med jacuzzi från Folkpool. Rymligt inglasat uterum med skjutdörrar som ligger fint med fri vy och i anslutning till bostaden och uteplatsen.

Bostaden erbjuder 4 sovrum, allrum, stort ljust vardagsrum med en täljstenskamin som värmer upp fint på höst och vinter, två kaklade badrum, dusch, bastu och ett smart kök med vin kyl, kyl och frys och matplats om 4 till 6 personer. Välutrustat IKEA kök från 2019 med utgång till vardagsrummet, som leder dig ut till det fantastiska uterummet som är perfekt när man har gäster. Materialvalen är smakfulla och av fin kvalité med bla. klinker- och parkettgolv, täljstenskamin och bänkskivor. Många moderna lösningar har installerats såsom central dammsugare, dimbara lampor, golvvärme, isolerat garage för möjlighet till att inreda rum. Uppvärmning sker genom frånluftsvärmepump för låga driftskostnader.

Den härliga och lättskötta trädgårdstomten om 1973 kvm är barnanpassad med en stor gräsmatta på både fram och baksidan, rejäl flaggstång, samt ett lekhus finns på tomten för dem små. Flera planteringar med frukt, bär och blommor finns vackert på tomten. På kullen finns äppelträd, pioner och en svartvinsbärsbuske. På framsidan finns syrener, och på baksidan finns vipphortensior och dvärgsyrener. Häcken på framsidan av tomten är en norsk brudspirea och finns för fint insynsskydd.

Det finns ett stort isolerat dubbelgarage med plats för 2 bilar med el hiss på garageport, samt ett varm förråd. Möjlighet finns att inreda yta i det isolerade garaget. Garaget är väl tilltaget och bekvämt sammanlänkat med huset. Asfalterad uppfart med parkeringsplats för flera bilar med en trevlig björkallé på höger sida om uppfarten mot garaget. Här finns det ett lugn och för dig som gillar naturen med djur och fåglar som kvittar så är detta en dröm för dig eller barnfamiljen.

*Fiber finns indraget
*En överlåtelsebesiktning har utförts för extra trygghet.
*Dolda fel försäkrat.

Till Uppsala stad tar du dig enkelt med bil, finns buss avgång samt att skolbuss passerar med hållplats som finns ca 50 meter bort. Barnvänligt boende med skolor, mataffär och kommunikationer som finns i nära anslutning.

Om du söker ett välplanerat och modernt hus i 1-enplan med en vacker omgivning och nära natur, ja då är detta den perfekta platsen för dig!

Kontakta fastighetsmäklare Mikaela Källgren för mer information eller för att boka en visning av denna familjevilla redan idag!
Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna