Bjurtjärn, Storfors

Herrnäset Hallonvägen 1

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Villa

CHARMIGT FRITIDSHUS PRECIS INTILL SJÖN ALKVETTERN

Härligt åretrunt fritidsboende där harmoni och komfort möter naturens skönhet. Underbart läge ett stenkast från sjön Alkvettern med fina badplatser och bra fiskevatten. Alkvettern är en del av den populära Bergslagskanalen!

Bostadshuset erbjuder 72 välplanerade kvadratmeter fördelat på 3 rum, varav 2 sovrum och ett stort vardagsrum med öppet mot kök samt duschrum med wc. Härlig och lättskött friköpt tomt om 1 652 kvm. På fastigheten finns en gäststuga med 2 sovrum och tvättstuga med dusch, vilket gör det möjligt att välkomna gäster med lätthet. Här finns även en isolerad verkstadsbod, komplett med el-element. Härlig altan under tak i lugnt läge.
Uppvärmning i form av direkt el med oljeelement & LVP.

Båtplats finns att hyra i närheten med gångavstånd.

Sjön Alkvettern är en del av sjösystemet Bergslagskanalen som sträcker sig från Karlskoga i söder till Filipstad i norr. Stor tomt som bjuder in till sol hela dagen samt utrymme för mycket bus och lek. Fritidshuset är vinterbonat och lämpar sig för alla årstider. Man kan med fördel njuta av långa promenader med både bad samt bär och svampplockning, skridskoåkning under vintern. Alla årstider har sin charm och kan upplevas i denna idyll. Samfälligheten sköter vägarna året runt.

Säljaren har använt bostaden som permanentboende.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna