Stora Sundby, Stora Sundby

Malmberga Lilla Uddkilen

Såld
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Charmig lantvilla omringad av grönska - Malmberga Lilla Uddkilen

Upplev den lantliga charmen i denna 90 kvm stora villa i Malmberga Lilla Uddkilen, Stora Sundby omgiven av grönska,

Välkommen till denna charmiga lantvilla belägen i den natursköna och fridfulla omgivningen av Malmberga Lilla Uddkilen, Stora Sundby. Med ett idylliskt läge omringad av åkermark och skog ger denna fastighet en unik möjlighet att leva ett lugnt och harmoniskt liv nära naturen.

Villan erbjuder en trivsam boarea om 90 kvm, där du möts av en genomtänkt och välplanerad layout. På bottenvåningen finner du ett rymligt och fullt utrustat kök med gott om plats för matplats. Intill köket finns ett ombonat inglasat uterum som blir en naturlig samlingspunkt för både vardag och fest. Det ljusa och luftiga vardagsrummet är utrustat med en charmig vedspis som ger en extra dimension av mysighet.

En praktisk toalett och ett extra rum, perfekt som gästrum eller hemmakontor, finns också på bottenvåningen för att möta dina önskemål om flexibla utrymmen.

På övre våningen väntar ett välutrustat badrum med duschkabin, kommod och toalett. Här finns även gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning på alla dina tillhörigheter. Sovrummet på övervåningen erbjuder generöst med plats för avkoppling och vila.

Tycker man om djur och natur är detta en perfekt plats att bo på. Rådjur runt knuten som på våren kommer och visar upp sina kid. Tranor som dansar på gärdet och harar som skuttar runt. Ett gäng hjortar som betar runt på åkern och fåglarna kvittrar.
Det finns bra promenadvägar det går även bra att cykla där. Nästan ingen trafik alls. Lilla Uddkilen är ett riktigt smultronställe, du behöver inte ens åka på semester. Så härligt fridfullt är det här.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna