Stavsjö, Stavsjö

Kila Sandstugan 1

Såld
  • 7 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Kila Sandstugan 1 i Stavsjö- ett drömboende!

Välkommen till Kila Sandstugan 1 i Stavsjö!

Denna unika fastighet erbjuder en lantlig idyll med en imponerande markyta på hela 19 129 kvm. Sandstugan, med sina 7 rum och kök, fördelat på två plan, ger rikligt med plats för hela familjen. Ursprungligen byggd 1932 och senare tillbyggd 2005, har detta hus all den komfort som behövs för att bo här året runt. På entréplan finns det mysiga köket i äldre stil med den gamla vedspisen i behåll och gott om plats för matplatsen. Tre fina sovrum och ett matrum samt ett rymligt vardagsrum med högt till tak och en vacker värmande kakelugn samt badrum med dusch och bastu. På övre plan hittar vi två fina sovrum och ett stort allrum med en mysig kamin, badrum med dusch och en stor klädkammare. I källaren finns tvättstuga med kallförråd/vinkällare. Omgiven av skog, åkrar och ängar erbjuder Sandstugan en fridfull atmosfär där man kan man njuta av den stilla skönheten i naturen.

På tomten intill huset hittar du en charmig stuga med både gästrum och bastu, var och en med egna ingångar. Där finns också ett hus med vedbod och förråd. Bara en kort promenad från Sandstugan finns en imponerande stor lada, som nu används som garage för bilar och traktorer, samt som lager. Den omgivande ängen och betesmarken erbjuder en perfekt möjlighet att hålla hästar eller andra betesdjur. Här kan du även omvandla delar av ladan till stall eller för andra spännande verksamheter.

Stavsjö är omgivet av vacker natur med badsjöar och vandringsleder i de stora Kolmårdsskogarna och här är en plats där lugnet råder och nära granne är Virå Bruk som erbjuder jaktupplevelser av hög kvalitet i kolmårdsskogarna med rikliga vattendrag. Virå har ett av Sveriges äldsta förvaltade Kronviltsbestånd och gott om annat vilt, framför allt Vildsvin men även Älg, Rådjur och Dovvilt. Här kan du njuta av ett liv mitt i naturen och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll, från lokal service till möjligheten att utforska det omgivande landskapet. Här bor du nästan mitt emellan Nyköping och Norrköping. Med bil till Nyköping tar det 31 min och till Norrköping 25 min och till Stockholm 105 min

Ta chansen att förverkliga dina drömmar och kontakta oss för att anmäla ditt intresse för Kila Sandstugan 1 i Stavsjö.

Välkommen hem till ditt drömboende!

Mer om mäklarna