Ytterselö, Stallarholmen

Tegelugnsvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Idealisk familjevilla med närhet till Mälaren!

På lugn återvändsgata i familjevänliga Stallarholmen hittar vi denna välplanerade två-plansvilla med gott om utrymme för hela familjen! Villan ligger inbäddad i ett tryggt område med trevligt grannskap och promenadavstånd till lek- och allmän badplats.

På entréplanet möts ni av en rymlig entréhall med goda förvaringsmöjligheter för familjen behov. Entréplanet inrymmer villans sociala ytor beståendes av ett välutrustat kök med moderna vitvaror och plats för matgrupp samt ett generöst vardagsrum med plats för större matgrupp och sällskapsdel. På övervåningen välkomnas ni av ett lättmöblerat allrum med balkong varifrån ni når villans andra badrum och tre rymliga sovrum varav ett med behändig klädkammare. Villan erbjuder även ett inrett garage och praktiskt tvättstuga i anslutning till köket.

Tilltalande utemiljö med plan och lättskött trädgårdstomt med fin växtlighet. På fastighetens insynsskyddade baksida hittar ni ett härligt altandäck med gott om plats för utemöbler och grill, perfekt för sommarens grillkvällar med vänner och familj. Trädgården erbjuder gott om gräsytor med plats för aktiviteter i form av lek eller odling. På baksidan i anslutning till huset finns ett praktisk förråd.

Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. Toresunds idrottsplats med fotbollsplan, utegym och pumptrackbana. Utöver detta finns även gym, bageri, matbutik, köttbutik, veterinär på bekvämt avstånd. Strax utanför hittar ni Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder och Norrby Golfbana med 18 hål som är en lättkuperade skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Under vinterhalvåret öppnar golfbanan skidspår på 1,5 km eller 3,5 som är öppna för allmänheten. I närområdet finns även Stallarholmens förskola och Stallarholmsskolan (F-6) med ca 300 elever.

Missa inte chansen att förvärva ert nästa hem med mycket potential!

Mer om mäklarna