Staffanstorp, Staffanstorp

Åkerlyckan 66

Såld
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Villa

Friköpt radhus med stor trädgård!

Detta charmiga hörnradhus är det perfekta hemmet för den som söker en kombination av generöst utrymme och bekvämlighet. Beläget i den idylliska Åkerlyckan i Staffanstorp erbjuder detta boende tre rymliga sovrum och en stor tomt som ger möjligheter till både avkoppling och lek.

Köket är hjärtat av detta hem, och här möts du av en harmonisk atmosfär med allt du behöver. Det generösa utrymmet erbjuder också plats för ett matbord där familjen kan samlas för gemensamma måltider.

Vardagsrummet imponerar med sin storlek och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönstren. Här finns gott om plats för att möblera efter eget tycke och behag, med möjlighet att skapa en avslappnad sittplats och även en matplats för stora sällskap.

Den stora tomten runt hörnet av huset ger inte bara utrymme för lek och trädgårdsprojekt utan ger även en extra dimension av integritet till detta underbara hem.

Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en trivsam och familjevänlig omgivning. Med närhet till allt från skolor och grönområden till bekväma kommunikationer blir Åkerlyckan 66 en plats att kalla hem.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna