Söråker, Söråker

Nya Söråkersgatan 12G

Såld
  • 5 rum
  • 102 kvm
  • Villa

Underbart boende på lugn återvändsgata och med havsutsikt!

- Familjärt läge. - Nära Söråkers centrum. - Nära dagis, förskola och grundskola. - Närhet till natur och hav.

Familjärt och trevligt kedjehus med lugnt läge. Huset erbjuder idag 5 rum och kök varav 3 sovrum som kan bli till 5 sovrum om så önskas. Härliga uteplatser och rogivande inglasat uterum. Entréplan med hall, helkaklat badrum, vardagsrum som kan delas till ett sovrum, matrum och kök samt utgång till härlig altan med havsutsikt. Över plan med hall, helkaklad toalett samt ett stort sovrum som även det kan delas till två sovrum och stor klädkammare. Souterrängplan med rymligt allrum, två sovrum varat ett med utgång till inglasat uterum och underbar altan och tomt. Helkaklat badrum och toalett. Tvättstuga och en stor klädkammare. Garaget är vidbyggt till huset.

Huset ligger i ett lugnt och familjärt område med ett perfekt läge då det är nära till centrum, busskommunikation, förskola, gym, skola, naturen. I närheten finns även Söråkers båthamn som ligger längs den fina strandpromenaden.

Busskommunikationen är god, buss 611 är en direktbuss mellan centrala Sundsvall till Söråkers centrum och ända ut till Tynderösundet.

Mer om mäklarna