Leif Karlsson

Fastighetsmäklare 070-640 30 68

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Leif

Som fastighetsmäklare är jag alltid engagerad och lyhörd för kundernas behov. Min målsättning och ambition är att sätta nya prisrekord och att genomföra en snabb och smidig process där både säljare och köpare känner sig sedda, blir nöjda och vill rekommendera mig vidare till vänner och familj. Jag förmedlar alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Jag har arbetat många år som snickare och byggnadsingenjör och är även utbildad elektriker. Min mäklarexamen tog jag 1988 i Stockholm där jag var verksam som fastighetsmäklare till 2003 då jag och familjen flyttade till Sundsvall. I Stockholm arbetade jag på några av de större mäklarkedjorna och drev även där franchisekontor. Detta gav mig en tydlig bild av hur jag vill arbeta för att erbjuda bästa möjliga mäklartjänst.

Varmt välkommen att höra av er till mig eller någon av mina kollegor med frågor rörande bostadsmarknaden, vid försäljning eller om ni funderar på värdet av er bostad och även när ni planerar att köpa bostad. Hoppas vi ses eller hörs!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.