Viby, Sollentuna

Stora Slingan 15B

Såld
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Trevlig familjevilla belägen på en uppvuxen trädgårdstomt med högt och fritt läge!

Trevlig familjevilla belägen på en uppvuxen trädgårdstomt med högt och fritt läge!

Med ett mycket bra läge i attraktiva Viby ligger denna välskötta villa från 1987. Huset har en boyta om 180 kvm fördelat på 6 rum varav 4-5 sovrum). På entréplan finner man en rymligt hall med gott om förvaring samt en gästwc, väl tilltagen tvättstuga med arbetsytor samt förvaring, bastu med relaxdel och dusch. Två möjliga sovrum varav ett som idag används till hobbyrum. På övre plan finner man trevliga sällskapsutrymmen med en braskamin i vardagsrummet och skjutdörrar mot det stora och sociala köket från Puustelli med matplats för 6-12 personer och stora glasade dörrar som leder ut till den stora altanen. Separat sovrumsdel med tre sovrum samt ett badrum i anslutning.

På tomten finns ett vidbyggt garage med plats för en bil och bra med förvaring. Möjligt med ingång direkt från huset om man önskar.

Vacker och uppvuxen trädgårdstomt med fina planteringar samt trevlig uteplats/altan med både en loungedel och matplatsdel. Altanen går runt från huset baksida hela vägen fram till entrésidan. Fastigheten har ett högt och insynsskyddat läge med både terrasseringar och plana gräsytor. Ett separat förråd finn på baksidan.

Viby är ett uppväxt villaområde som är mycket eftertraktat och ligger nära bl. a. Järvafältet, golfbanor, motionsspår och ridskola. En kort promenad till sjön Ravalen. Det är inte heller långt till Norrviken som erbjuder bad sommartid eller skridskoåkning vintertid. Det finns också flera lekparker i området. Vid Järvafältet finns ett café och en 4H-gård som är populär bland barnen att besöka.

Flera bra skolor/förskolor finns på kort promenadavstånd. Flera populära skolor finns i VIby: Rälsen, Runan och Vibyskolan. För mer information om förskolor och skolor besök kommunens hemsida www.sollentuna.se.

Kort promenad till bussen som bara tar drygt 5 min till Norrvikens pendeltågsstation. Med pendeltåg från Norrvikens station tar det ca 20 minuter till Stockholms City.

Mer om mäklarna