Viby, Sollentuna

Revirvägen 18

Såld
  • 8 rum
  • 181 kvm
  • Villa

Familjevilla med suveränt läge i villaidyllen Viby.

Välkommen till en mycket trevlig 1,5 plansvilla på 181 kvm med 4-5 sovrum i familjeidyllen Viby. Huset är byggt 1986 men har renoverats i etapper samt givits en välkomnande entré tillbyggd 2006. På entréplan finner du generösa sällskapsytor, kök, 2 sovrum, renoverat badrum/bastu, ny tvättstuga.

Välkommen till en mycket trevlig 1,5 plansvilla på 181 kvm med hela 4-5 sovrum i familjeidyllen Viby. Huset är byggt 1986 men har renoverats i etapper samt givits en välkomnande entré tillbyggd 2006. Huset, garage och förråd är nyligen målat (2018).
På entréplan finner du generösa sällskapsytor med stor plats för möblemang, väggkonst och middagar i stort sällskap. I vardagsrummets ena del finns en vit kakelugnskamin att mysa intill när mörkret faller på. Det trevliga köket har stort ljusinfall från tre fönster. Entréplan rymmer utöver vardagsrum och kök även 2 sovrum, renoverat badrum med bastu samt ny tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter.
På övre plan finns allrum, nyare badrum och 2-3 sovrum. Den välskötta trädgårdstomten omfattar 978 kvm med syrenhäckar, fruktträd och stenlagd gång. Solig veranda med utgång från både kök och vardagsrum. Möjlighet till poolbygge på den plana gräsytan. Till villan hör även ett fristående, rymligt dubbelgarage med asfalterad uppfart samt förråd.
Huset är mycket barnvänligt beläget med närhet till lekparker och grönområden samt flera populära förskolor och skolor inom ett par minuters promenad. En kort busstur tar dig till Norrvikens pendeltågstation från vilken du tar dig till Stockholm City på ca 20 min och till Arlanda flygplats på ca 35 min.

Mer om mäklarna