Viby, Sollentuna

Stora Slingan 3

Såld
  • 6 rum
  • 156 kvm
  • Villa

Trevlig familjevilla belägen på en uppvuxen trädgårdstomt med plats för barnfamiljen

Med ett mycket bra läge i attraktiva Viby ligger denna trevliga och välskötta villa från 1986 (Modulenthus "Dalby". Huset har en boyta om 156 kvm fördelat på 6 rum varav 3 sovrum (möjligt med 4). På entréplan finner man rymliga sällskapsutrymmen med vardagsrum i vinkel samt separat matsal mot det stora köket med matplats. Stor tvättstuga med groventré och ett skafferi mot köket. I hallen finns en gästtoalett samt klädkmmare. På övre plan finns ett stort allrum samt tre bra sovrum var "master-bedroom" har en rymligt klädkammare. Stort härligt badrum med både badkar samt duschhörna.

På tomten finns ett separat garage med bra förrådsutrymme i förlängningen.

Vacker och uppvuxen trädgårdstomt med fina planteringar samt trevliga uteplatser både på huset baksida och entrésida. I anslutning till uteplatsen på entrésidna finns en fin liten damm. Fastigheten har ett insynsskyddat läge och har plana gräsytor för lek och bus sommartid. Ett mindre växthus finn på baksidan.

Viby är ett uppväxt villaområde som är mycket eftertraktat och ligger nära bl. a. Järvafältet, golfbanor, motionsspår och ridskola. En kort promenad till sjön Ravalen. Det är inte heller långt till Norrviken som erbjuder bad sommartid eller skridskoåkning vintertid. Det finns också flera lekparker i området. Vid Järvafältet finns ett café och en 4H-gård som är populär bland barnen att besöka.

Flera bra skolor/förskolor finns på kort promenadavstånd. Flera populära skolor finns i VIby: Rälsen, Runan och Vibyskolan. För mer information om förskolor och skolor besök kommunens hemsida www.sollentuna.se.

Kort promenad till bussen som bara tar drygt 5 min till Norrvikens pendeltågsstation. Med pendeltåg från Norrvikens station tar det ca 20 minuter till Stockholms City.

Mer om mäklarna