Törnskogen, Sollentuna

Runskogsvägen 4A

Såld
  • 7 rum
  • 192 kvm
  • Villa

Törnskogens högsta och soligaste läge!

Välkommen till detta unika hus och läge i natursköna Törnskogen.
En högt belägen timmervilla på hela 240 kvm där solen flödar in från tidig morgon till sena kväll. Här vaknar du och tittar ut över trädtopparna och på kvällarna kan du följa solen då den går ned över horisont

Välkommen till detta unika hus och läge i natursköna Törnskogen.
En högt belägen timmervilla på hela 240 kvm där solen flödar in från tidig morgon till sena kväll. Här vaknar du och tittar ut över trädtopparna och på kvällarna kan du följa solen då den går ned över horisonten.

Stor, lättskött naturtomt på 1 584 kvm angränsande mot allmänning och med dubbelgarage vid vägen. Stora öppna och sociala ytor på både entréplan och övre plan med 3 eldstäder. Hela 5 sovrum och 2 badrum/bastu samt gästtoalett. På övre plan finns det hemtrevliga köket med köksö i helt öppen planlösning mot det rymliga och ljusa vardagsrummet med utgång till en fantastisk balkong med underbar utsikt. Här finns också 3 sovrum, ytterligare en balkong och snyggt badrum. På entréplan finns allrum med öppen spis, tvättstuga, gästtoalett, duschrum och 2 sovrum varav det ena skulle passa bra för uthyrning. Det skulle också passa bra att bygga ett attefallshus på den terrasserade tomten för den som önskar.

Här bor du i ett mycket lugnt och attraktivt villaområde med naturen som granne. På sommaren är det en kort promenad ned till en liten sandstrandspärla. På vintern finns det plogade isbanorna på både Norrviken och Edsviken. Förskolor och populära Vaxmoraskolan ligger på promenadavstånd. Rudbecks gymnasium finns en kort bussresa bort. Vaxmora Torp är ett populärt mål för skogspromenaden eller så finns det flertal slingor runt i Törnskogens naturreservat. Vill man åka slalom tar man sig på några minuter till Väsjöbacken som även har flera motionsspår.

Mer om mäklarna