Törnskogen/ Vaxmora, Sollentuna

Törnskogsvägen 52

Såld
  • 6 rum
  • 160 + 80 kvm
  • Villa

Välkommen till detta unika hus i natursköna Törnskogen

Välkommen till denna charmiga villa omgiven av en generös tomt högt belägen, insynsskyddad och vacker natur. Med Törnskogen som granne kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver.

Det rymliga hemmet erbjuder stora sociala ytor, perfekta för att bjuda in vänner och familj till trevliga sammankomster och minnesvärda stunder. Med fem bekväma sovrum finns gott om plats för hela familjen att känna sig hemma.

Den imponerande spa-avdelningen är en fristad för avkoppling och återhämtning. Här finns bastu, badkar, och en avslappnande relaxavdelning för att stilla sinnet och kroppen.

Ett varmt garage är en praktisk tillgång som ger extra komfort och skydd åt dina fordon i alla väderförhållanden.

Denna villa erbjuder det bästa av både bekvämlighet och natur, och är redo att bli ditt nya hem.

Här bor du i ett mycket lugnt och attraktivt villaområde med naturen som granne. På sommaren är det en kort promenad ned till en liten sandstrandspärla. På vintern finns det plogade isbanorna på både Norrviken och Edsviken.

Förskolor och populära Vaxmoraskolan ligger på promenadavstånd. Rudbecks gymnasium finns en kort bussresa bort. Vaxmora Torp är ett populärt mål för skogspromenaden eller så finns det flertal slingor runt i Törnskogens naturreservat.
Vill man åka slalom tar man sig på några minuter till Väsjöbacken som även har flera motionsspår.

Mer om mäklarna