Sollentuna, Sollentuna

Bagarbyvägen 11D

Såld
  • 4 rum
  • 111 kvm
  • Villa

Friköpt radhus med härlig uteplats och trädgårdstomt!

Välkommen till ett mycket trevligt radhus från 50-talet som löpande renoverats och är i mycket bra skick. Solig trädäckad uteplats och trädgård i sydväst läge.

Välkommen till ett mycket hemtrevligt radhus med solig trädäckad uteplats och trädgård i härligt sydväst läge. Radhuset är från 50-talet men har löpande renoverats och är i mycket bra skick. Detta friköpta radhus har en boarea på 111 kvm fördelade på två våningsplan samt en källare på 16 kvm som utgör bostadens biarea.

Välkomnande hall med gott om förvaring, kök som öppnar upp sig till matplats och stort öppet vardagsrum. Från vardagsrummet och matsalen når du trädäcket och den fina trädgården. På övre plan möts du av ett allrum som tar dig vidare till 3 rymliga sovrum samt ett stort badrum. Utöver två sociala och hemtrevliga våningsplan har du även tillgång till ett källarplan med tvättstuga, matkammare och allrum. Från källarplan har du direkt utgång till ett stort förråd som ger denna bostad ytterligare förvaringsmöjligheter.

Några hundra meter från bostaden hittar vi den nyligen helt nybyggda Töjnaskolan och förskola (F-9), invigd 2020. Vidgar vi perspektivet något har man nära till det fantastiska Järvafältet, Edsviken och Norrviken. För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Kring Edsviken finns flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrviken och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på mindre än en kvart till Väsjöbacken. Vardagspusslet blir enkelt tack vare närmaste förskola och skola på kort promenadavstånd - inget stressande och skjutsande med bil med andra ord. Till fots är det ca 5 minuters promenad till Sollentuna centrum där det finns både pendeltåg och ett stort utbud av både restauranger, butiker och service samt gym (SATS). Med bil nås Häggviks handelsplats på ett par minuter där det finns närliggande stormarknader som Ica Maxi, City Gross och Stora Coop - och mycket mer. För större shoppingbehov når du Mall of Scandinavia med bil eller pendeltåg alternativt Täby Centrum med bil eller buss. För att ta sig till arbete och nöjen i city finns det flera smidiga alternativa kommunikationer från Sollentuna Station. Från Sollentuna station in till city tar det ca 16 minuter med pendeltåget. Åt andra hållet tar det ca 22 minuter till Arlanda. Med bil tar det runt 17 minuter in till city och cirka 20 minuter till Arlanda beroende på trafik tack vare närheten till E4:an.

Mer om mäklarna