Silverdal, Sollentuna

Ted Gärdestads plats 3

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Villa

Ett friliggande kedjehus med tre härliga uteplatser i Silverdal!

Välkommen till detta moderna och välplanerade kedjehus med tre härliga uteplatser i attraktiva Silverdal. Här väntar 5 rum på optimalt planerade 123 kvm i ett stilrent och modernt hus med fantastiskt läge nära natur och vatten.

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i attraktiva Silverdal. Huset byggdes 2006 och har en boarea på 123 kvm och en biarea på ca 10 kvm. Här väntar 5 rum på optimalt planerade 123 kvm i ett stilrent hus där det dessutom har gjorts en mängd tillval, förbättringar och renoveringar. Detta moderna kedjehus har ett bra läge nära natur och vatten.

Från den trevliga entrén med insyns- och vindskyddad uteplats i västerläge välkomnas du in i huset via en hemtrevlig hall med bra förvaringsmöjligheter; vidare möts du av en öppen och social planlösning där kök och vardagsrum möter varandra. Från denna sociala yta med rikligt ljusinsläpp har du direkt utgång till det härliga trädäcket som är trevligt indelat i olika "rum" och med mycket grönska. Vidare bjuder nedre plan på en funktionell tvättstuga och ett rymligt badrum.

Övre plan rymmer hela 4 sovrum vilket ger tre barn varsitt rum om man så önskar- eller så finns det möjlighet att ha ett allrum, gästrum eller varför inte ett eget arbetsrum. Detta plan bjuder även på en rymlig klädkammare och ett smakfullt badrum. Från husets största sovrum finner du utgången till balkongen vilken är husets tredje uteplats. Denna balkong har byggts ut och försetts med insyns- och vindskydd samt markis och infravärmare. Från denna balkong får du en fin vy över lekparken vid Ted Gärdestads plats.

Fastigheten har en area på 198 kvm. På tomten finner du förutom de två uteplatserna ett isolerat förråd som är ca 10 kvm (husets biarea) samt en carport med laddstolpe för elbil (2018). Vid carporten finns det även plats för cyklar mm. En mysig, plan och insynsskyddad tomt där trädäcket byggts ut och omfattar hela 35 kvm med ett flertal olika umgängesytor.

Mycket charmigt, lugnt och barnvänligt läge i småstadsidyllen Silverdal. Beläget ca 600 m från Edsvikens vatten med bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Kort promenad till Silverdals torg med presentaffär, gym, liten mataffär, kafé, frisör, restauranger mm. Vad gäller kommunikationer är läget gynnsamt med flera alternativa kollektiva förbindelser. Det är nära till bussar samt pendeltågsstationen Helenelund som tar dig till Odenplan på 10 minuter och till Stockholm city på 13 minuter. Trots närheten till city har man ändå närhet till natur och skogsområden för härliga promenader längs Edsvikens vatten. Till Ulriksdals slott och den närliggande Slottsträdgården promenerar du på 20 minuter. För barnfamiljen erbjuds närhet till bra förskolor och skolor samt flertalet lekplatser och en sporthall. Med bil tar du dig till Stockholm City på 10-15 minuter; Arlanda ligger på 25 minuters avstånd. För den som vill cykla till stan så finns det flera bra och trevliga cykelvägar.

Kort sagt - välkommen till ett av Silverdals bättre lägen och ett modernt hus med bra planlösning, flera uteplatser och ett lugnt läge nära Edsvikens vatten.

Mer om mäklarna