Silverdal, Sollentuna

Silverdalsstråket 16

Såld
  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Exklusivt, nybyggt(2021), stilrent och harmoniskt!

Välkommen till detta moderna, friköpta radhus från 2021 (JM). Med exklusiva och fina materialval, genomgående vitlaserade ekgolv, väggar målade i en lyxig betonggrå färg. På 136 kvm i öppen , social planlösning med plats för hela familjen, släkt och vänner.
Kök som tagen ur en fin designtidning med Vedumkök och stålgrå granitbänkskiva, plats för matbord och barkök mot vardagsrum med öppen spis, 4 stora ljusa fina sovrum.
Tryggt och mysigt område nära stan, här springer barnen fritt mellan husen på en enkelriktad kvartersgata, uteplats både på fram och baksida med plats för grill och utemöbler, Kiraitrall
Mycket bra läge i Silverdal med gångavstånd Edsvikens strand med vatten till både Edsbergs slott och till Ulriksdals slottsträdgård inbjuder till rekreation i form av promenader, bad och fritidsaktiviteter året runt. Närheten till Tegelhagsskogens naturreservat, ligger tillgängligt nära bostadsområdet här finns både skog, stigar och stränder. Ett stenkast från ett levande Silverdals torg med inredningsbutik, närlivs, café, frisörsalong, restauranger mm. Närhet till kommunikationer via bussar, pendeltåg, förskola och skola samt angränsande nationalstadspark, skogs- och grönområden. Från Silverdal tar det cirka 10 minuter med bil till City och 25 minuter till Arlanda.

Mer om mäklarna