Norrviken, Sollentuna

Organistgränd 70

Såld
  • 6 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Rymligt familjeradhus i mycket gott skick

Mycket smakfullt renoverat radhus med en totaltyta om hela 205 kvm. Huset rymmer hela familjen på 3 plan med fina uteplatser på både bak och framsidan. Underbart kök i anslutning till ett stort sällskapsrum med plats för både matsal och soffgrupp. Huset består av 6 rum och kök varav 4-5 sovrum.

Mycket smakfullt renoverat radhus med en totalyta om ca 205 kvm. Detta hus rymmer den stora familjen på tre plan med fina uteplatser på både bak och framsida. Entréplan innehåller en välkomnande hall med klädförvaring, ett trivsamt kök med en rymlig matplats. Köket har bra arbetsytor och gott om skåp. Renoverad och praktisk tvättstuga finns innanför köket. Stort sällkapsutrymme där både en stor matgrupp samt soffdel får plats. Här finns även ett badrum med dusch. Övre plan med tre sovrum och ett rymligt badrum. Sluttningsvåning med härliga ytor och många möjligheter. Idag inrett med stort allrum med utgång mot baksidans uteplats, ett stort sovrum. Här finns även två stora förrådsutrymmen/hobbyrum. Här finns möjlighet till ytterliggare sovrum och badrum om man önskar.

Till huset ingår P-plats med eluttag i gemensamt garage via samfälligeheten som även har två gemensamhetslokaler. Huset är beläget på lugna Organistgränd utan biltrafik gör detta till ett mycket attraktivt och barnvänligt område.

Med sitt attraktiva och naturnära läge erbjuder området närhet till sjön Norrviken med badplats och kanotuthyrning sommartid och skridskobana vintertid. Här finns också golfbana, fotbollshall, skid- och motionsspår, samt flertalet förskolor och skolor. Att pendla med kollektivtrafik är synnerligen enkelt då det finns både pendeltåg och bussar på gångavstånd, och åker man bil når man E4 på några minuter.

Varmt välkommen till Organistgränd 70!

Mer om mäklarna