Helenelund, Sollentuna

Eriksbergsvägen 22A

REDO™
  • 7 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Välplanerat med ljus och rymd

Välkommen till denna välplanerade 1-plans villa med källare på totalt 226 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 3-4 sovrum. På entréplan finns stora sällskapsytor med rejäla fönster i tre väderstreck samt utgång till solig stenlagd uteplats. Stort kök med vita köksluckor och bardel som har en öppen planlösning mot matsalsdelen. Helkaklat badrum med badkar. 3 bra sovrum varav ett master bedroom med utgång till den trevliga trädgården och ytterligare en uteplats. På källarplanet finns gott om förvaring, Stor tvättstuga, badrum med bastu, hobbyrum samt en stor gillestuga/sällskapsrum, med öppen spis samt ett sovrum/gästrum.

Villan är belägen på en stor trädgårdstomt med uteplats/altan i soligt läge. Här finns en plan gräsmatta för lek och bus. Garage för en bil samt ytterligare parkering på uppfarten.

Området har bra kommunikationer med citybussar på Sollentunavägen, lokalbussar, pendeltågsstationer på kort promenad både vid Sollentuna C och Helenelunds C samt den kommande tvärbanan som planeras vara klar till 2025.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Helenelund, Sollentuna

Eriksbergsvägen 22A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.