Helenelund, Sollentuna

Bokvägen 8B

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Rymlig villa belägen på stor plan tomt med ett härligt poolområde i bästa solläge

Välkommen till denna rymliga och genomgående renoverade villa från 1967. Huset har en total inredd yta om 349 kvm fördelat på entréplan om 143 kvm , inredd källare om 149 kvm och inredd vind om 57 kvm. På entréplan finns stora sällskapsytor med rejäla fönster i tre väderstreck samt öppen spis, kök med bardel och öppen planlösning mot matsalsdel, stort nyrenoverat badrum, gästtoalett och 4 bra sovrum. På källarplanet finns gott om förvaring, stor tvättstuga, nyrenoverat badrum med bastu, hobbyrum samt en stor gillestuga/sällskapsrum, även det med öppen spis. På vinden (takhöjd 1,87) finns ett mindre och ett större rum samt gott om förvaring. Här finns även en stor kallvind med förvaringsmöjligheter.

Villan är belägen på en stor trädgårdstomt med ett inhägnat poolområde samt uteplats/altan i flera etage, delvis under tak. Här finns en plan gräsmatta för lek och bus. Separat dubbelgarage om ca 35 kvm.

Området har bra kommunikationer med citybussar på Sollentunavägen, lokalbussar, pendeltågsstationer på kort promenad både vid Sollentuna C och Helenelunds C samt den kommande tvärbanan som planeras vara klar till 2025.

Mer om mäklarna